חשיפה לשמש לגינגים בשעות מסוכנות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

20/05/2018 | 13:45 | מאת: איריס

שלום. אני וילדי ג'ינג'ים. יש לי ויכוח תמידי עם בעלי. הוא רוצה ללכת לים ולבריכה בשעות השיא, ואני מסבירה לו שזה מסוכן, שאין לנו הגנה. הוא אומר שיש צל ונמרח הרבה קרם. אני מסבירה לו שהצל לא מונע קרינה. הוויכוח נמשך ונמשך....אז אפשר עזרה וחוות דעת מקצועית? תודה.

04/06/2018 | 10:26 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

מתחת לשמשיה שי 70% קרינה. אנשים בהירי עור כולל ג׳ינג׳ים אמורים להימנע מחשיפה לשמש בין השעות 11-16 ובשאר הזמן להיות מוגנים היטב מחשיפה זו ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין