פצע באיבר המין שנפתח בעת קיום יחסים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

15/05/2018 | 22:55 | מאת: בת 25

לפני בערך שלושה חודשים התחיל לכאוב לי בעת החדירה ובשירותים שמתי לב לפצע שמדמם קצת ממש בפתח הנרתיק, נתתי לו להחלים ואחרי שקיימתי שוב יחסים זה שוב קרה. מאז נוצרו לי שני פצעים שבעת החדירה נפתחים ומדממים קצת (רואה דם על הנייר טואלט ) כשהלכתי לגניקולוג בהתחלה, הוא לא ראה את הפצע ואמר שכנראה זה ממתח ושאני מכווצת את הנרתיק ואז זה כואב לי אבל זאת לא הסיבה, זה בן זוג קבוע ומעולם לא הייתה לי את הבעיה הזאת איתו או עם פרטנרים קודמים אין לי מושג ממה זה נגרם , האם שמעת על בעיה דומה?

04/06/2018 | 10:28 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פני לרופא נשים ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין