דלקת סביב האגודל עקב בניית ציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

25/04/2018 | 09:40 | מאת: אורית

שלום רב לך דר' רציתי לשאול איזה טיפול מומלץ לפרוניכיה [דלקת סביב הציפורן] וגם רציתי לדעת אם אוכל לעשות בנייה מחדש בקרוב, הורדתי את הציפורן שסביבה נוצרה דלקת ואני צריכה לעשות מילוי חדש,האם להוריד את כל הציפורניים או שאפשרי למלות מחדש את הציפורן הבעייתית, השתמשתי מספר ימים בסינטומיצין וזה לא עוזר , יש לי פוסידין משחה האם להשתמש בה? אולי אתה יודע על טיפול טבעי שיכול לעזור? תודה מראש אורית

04/06/2018 | 10:30 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין