מוטרד, נגעים במפשעה, אבחון שונה 2 רופאי עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

12/04/2018 | 10:55 | מאת: רון

היי הייתי אצל שני רופאי עור שניהם פרופסורים , וביקורות מעולות , הלכתי לאבחון נגעים במפשעה והפין ואחד אבחן לי קונדילומה, לאחר מכן השני אבחן כמולוסקום משהו, הייתי שמח לדעת מה יש לי, ותוך כמה זמן זה עובר ? והאם יש טיפול אחר מחנקן כי החנקן לא נראה שממש עזר, צרפתי תמונה לפני ואחרי ...

23/04/2018 | 23:25 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ניתן לטפל גם בלייזר אך מעבר לכך איני יכול לתת יעוץ אישי. אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואת ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין