פטרייה בציפורניים ברגלים - טיפול ביתי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

09/04/2018 | 18:43 | מאת: מיואשת

שלום רב, אני מתנצלת מראש על האורך! אני דיי בטוחה שיש לי בשתי הציפורניים שברגליים פטרייה - בבוהן אחת הציפורן מתחילה לקבל גוון צהוב ובשנייה יש לי כתמים לבנים. לפני שנים נבדקתי ואמרו לי שאין פטריה אבל בגלל שזה נראה לא טוב קיבלתי לק רפואי ולאחר שלושה חודשים זה נעלם. לאחר מספר חודשים זה חזר ולא עבר גם עם הלק וגם עם תכשיר אחר שניסיתי. בדקתי וראיתי שניתן לעשות טיפול בבית עם סודה לשתייה וחומץ תפוחים, להקפיד על שתייה מרובה ותזונה נכונה (בשנים האחרונות התחלתי להקפיד על התזונה - ואכן מאז השינוי בתזונה יש קצת שיפור). כמו כן, הבנתי שזה קשור לחיידקים שבמעיים שמשפיע על המצב. אז האם כדאי להתחיל טיפול ביתי והאם כדאי לי להתחיל לקחת פרוביוטיקה כדי להעלות את כמות החיידקים שבמעיים? (אני בין כה וכה מעוניינת להתחיל לקחת פרוביוטיקה המיועדת לנשים בגלל ריח לא משהו מאיבר המין) תודה רבה מראש!

23/04/2018 | 23:33 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אפשר לנסות ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואת ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין