הסרת שיער לנערה בשיטת IPL

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

09/04/2018 | 13:14 | מאת: שרון

שלום רב, בתי בת 14 וחצי. מאוד רוצה להסיר שיער מהגוף ב IPL כיוון שלא מרגישה בנוח ללבוש בגד ים. יש לה שיעור בישבן ובבטן, אזורים שקשה להסיר בשעווה ומהפשעות שכן עם סכין גילוח זה משאיר לה פצעים . היא מאוד מוטרדת מזה ושוקלת לא להגיע לים בגלל זה למרות שהיא יפיפיה. השאלה האם מבחינה רפואית אפשר להסיר בשיטה זו שיער. האם העובדה שזה קרוב לבלוטות הלימפה (מפשעות ובית שחי) לא מסוכן? והאם יש דרך לבדוק אם היא לא מפתחת רגישות לטיפול כזה לפני הטיפול. האם יש מרכז מומלץ או בפיקוח? אציין שהיא קיבלה מחזר כבר לפני יותר משלוש שנים. המון תודה!

23/04/2018 | 23:34 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ניתן להסיר ואין מניעה. מומלץ לעבור במקום בפיקוח רופא. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואת ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין