משחה רטאויט 0.05% , מתלבטת ומפחדת קצת לקחת ..

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

08/04/2018 | 19:10 | מאת: אביב

קניתי הבוקר את הקרם וקצת חוששת לקחת .. ישלי פצעונים בעיקר בלחיים ובסנטר שהקוסמטיקאית איבחנה שהם כתוצאה מבלןטה רב עונתית , ניסיתי להוריד אותם בטיפול קוסמטי אבל זה חזר .. הקרם יועיל לזה ? ועד כמה צריך להימנע מהשמש גם במצב שאני עם קרם לחות ומקדם הגנה ? תודה !!

08/04/2018 | 22:23 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יש להימנע כל זמן השימוש מהשמש. אבחון כדאי שיעשה ע״י רופא עור. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין