שאלה חשובה מאוד----------------------

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

30/03/2018 | 15:33 | מאת: מישהו- בן 18

שלום יש לי אקנה ואני מורח רטאויט (0.05%) על עור הפנים והגב. שמעתי שרטאויט זה נגזרת של ויטמין A (כלומר עשוי להטיב לעור, כמובן כולל תופעות לוואי כמו יובש, אדמומיות, פריחה והרגשת עקצוציות). גיליתי סקרנות מה יקרה אם אני אמרח על איבר המין כי יש לי שם כל מיני כתמים לא נעימים למראה, אך לצערי העור הפך שם תוך מס' ימים לאנדרלמוסיה (בלשון המעטה)-כל תופעות הלוואי שציינתי לעיל, כמו כן כאב בזמן זקפה. עכשיו כמובן אני נותן לעור לנוח, מורח קרם לחות, נמנע מלאונן. עכשיו, מה הנזקים לטווח ארוך, האם זה בלתי הפיך, האם הגוף ישקם את העור ויחזיר את איבר המין לכמו שהיה בעבר, האם יהיו לי נזקים בהנאה המינית לעתיד, האם המשחה גורמת לפגיעה בפוריות? תודה

08/04/2018 | 22:29 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

המתן והמצב יחזור לנורמה. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין