פצעים מוזרים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

07/01/2018 | 18:07 | מאת: חן

שלום רב, לסבא שלי בן ה80 הופיע בשבועיים האחרונים פצעים מוזרים בכל הגוף שאף פעם לא היה לי, מעצם הזנב, החל בגב בצוואר בראש בידיים וברגליים. אני מצרף תמונה. פנינו למיון נתנו לנו משחה, ולקחו דגימות ולא ידעו עוד מה להגיד וכמו מה זה נראה. סבא שלי מטופל בדיאליזות חולה סוכרת, לחץ דם וכליות לכן לא רצו להשאיר אותו במיון שלא ידבק במגפות. אשמח נורא להכוונות מאחר והנושא מאוד מלחיץ ואצרף תמונות. תודה מראש,

14/01/2018 | 23:20 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יש להמתין לתשובת הביופסיה לגשת לרופא עור ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואת, רפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין