נקודות לבנות בעור וגינלי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

01/01/2018 | 20:13 | מאת: דנה

שלום רב, קיימתי יחסי מין עם בן זוג קבוע והופיעו לי פתאום נקודות לבנות על איבר המין. בנוסף גם סוג של "קרעים" בעור ליד פי הטבעת. הנקודות הלבנות וה"קרעים" שורפות מאד בעיקר במתן שתן וביציאות. האם יכול להיות שהנקודות הלבנות הן הרפס? מה זה ה"קרעים" בעור? איך אפשר להקל בינתיים? אשמח מאד להכוונה בהקדם תודה רבה

14/01/2018 | 23:22 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואת, רפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין