צריבה ורגישות באזור המיפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

31/12/2017 | 17:03 | מאת: סיגל

שלום רב, היו לי פצעים במיפשעה, הרופאה רשמה לי פוסיקורט קרם למשך 15 יום, לאחר שסיימתי את הטיפול המצב החמיר אז רשמה לי טבע קוטן למשך 10 ימים, סיימתי את הטיפול הפצעים עברו אבל אני מרגישה צריבה באזור הזה , אני שמה קרם לחות של תינוק דר' פישר היפואלרגי, מה אתה יכול להמליץ לי בבקשה? והאם העור מיתתחדש באזור הזה, תודה רבה

14/01/2018 | 23:24 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואת, רפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין