שפשוף באיבר המין זכר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

25/12/2017 | 23:03 | מאת: עמיחי

שלום, אני נער זכר, לפני שלושה ימים שמתי לב שיש לי מין פצע או שפשוף באיבר המין, שנראה כאילו הוא מגליד הוא לא כאב ולמען האמת שמתי לב אליו רק שהוא מגליד מאבחון ויזואלי כי לא הרגשתי כלום. אני לא פעיל מינית רציתי לשאול האם יש סיכון כלשהוא בדבר או שזה משהו שיכול לקרות ופשוט לעבור (אני לא רואה סיבה ברורה ללמה כמו שפשוף ספציפי או מכה זה קרה) תודה תודה

31/12/2017 | 10:02 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

סביר שיעבור. בכל מקרה היה והנגע נשאר יש לגשת לרופא עור לאבחון טיפול. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין