חשש מפטריה בציפורן הרגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

19/12/2017 | 11:10 | מאת: שולי

שלום רב, לפני כמה חודשים שמתי לב שציפורן בבוהן ברגל שלי נשברה והתנתקה באופן חלקי מהבסיס והיה לה צבע מוזר בחלק שהתנתק... חששתי מאוד שאולי זו פטריה (לא היה לי אף פעם) והלכתי לרופא עור. רופא העור הסתכל ואמר שלדעתו לא מדובר בפטריה והמליץ לי למרוח בטרפן למניעה . עשיתי זאת במשך זמן מה והפסקתי. מאז עברו כחודשיים, הציפורן גדלה וגזרתי את רוב החלק שהתנתק מהבסיס. חשבתי שהכל הסתדר.. אבל היום כשבחנתי מקרוב ראיתי שבקצה השמאלי של הציפורן (אזור שכמעט שמוסתר ע"י עור) הופיע פס דק בצבע כהה שנוטה לירוק! יכול להיות שבכל זאת הופיעה פטריה?? מה לעשות? לחזור לרופא או לחזור למרוח בטרפן?? מודאגת מאוד מהעניין כי אני יודעת שקשה מאוד לטפל בפטריה בציפורן... תודה

31/12/2017 | 10:06 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

גשי לרופא עור לקבלת טיפול מתאים ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין