שאלה.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

19/12/2017 | 10:37 | מאת: שגב כ.

שלום רב, ד"ר פרידמן, בחור בן 30 פלוס עם תחילתה של שיבה, ברצוני לדחות לפחות בכמה שנים את העניין, אך אלרגי למרכיבי הצבע, לו ודווקא אמוניה וחמצן, אלה למרכיב ה-PPD על כל גווניו, ולא ניתן להשיג בכל מקום (כגון פארמים - צבע ללא PPD). האם ידוע לך, או תועיל לבדוק לי (אם לא קשה), היכן אוכל להשיג צבע ללא PPD בארץ. נ.ב. מטופל שלך בעזריאלי. תודה רבה ומראש והמשך שבוע נעים ומוצלח. שגב

31/12/2017 | 10:07 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הי שגב, לצערי אינני יודע. מציע שתפנה לספר העוסק בתחום ובקיא בענין. בהצלחה ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין