פריחה שהופיעה מלפני כיומיים והתגברה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

08/12/2017 | 18:37 | מאת: ערן

שלום, הופיעה לי פריחה על העור ב-3 מוקדים ביד שמאל , צורת הפריחה היא שלפוחיות/בועות שקופות שמסביבן טיפה אודם, לאחר יומיים הופיעה לי גם מוקד אחד בחזה שמאלי עליון + המוקדים הקודמים, נראה שהתגברו במעט בעוד שלפוחיות. הפריחה עצמה לא מגרדת, ואני כמעט לא מרגיש שהיא שם. לא היה מלווה לפני או עכשיו כאבים מכל סוג / חום / גירוד מה זה יכול להיות? מה דרכי הטיפול? יש משחה להקלה?

13/12/2017 | 19:28 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין