צריבה באיבר המין והפרשה מהפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

28/11/2017 | 19:26 | מאת: מיכאל

אתמול התעוררתי באמצע הלילה כי הרגשתי ממש שריפה באיבר המין שלי ושמתי לב שיצא לי קצת שפיכה.. זה קרה בזמן שישנתי והצריבה העירה אותי. הלכתי לעשות פיפי ולשטוף את המקום ואז זה קצת נרגע אז שמתי בקבוק מים קרים על האיבר ואחרי כמה זמן זה תחושת הצריבה נעלמה. מה זה יכול להיות? זה צריך להדאיג אותי?

03/12/2017 | 11:15 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

גש לרופא עור או לאורולוג לקבלת טיפול ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין