שאלה: האם זו דלקת בזקיק השיערה?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

24/11/2017 | 18:08 | מאת: סיגל

שלום, אנע בת 48, יש לי פצעים אדומים וגירודים במפשעה, הייתי אצל רופא עור ואמר שזה דלקת בזקיק השיערה, מרחתי מישחה פוסיקורט במשך 10 ימים, הפצעים עברו נעלמו ואחרי שבוע שוב צמחו באותו מקום, האם יכול להיות שזה לא דלקת בזקיק השיערה אולי זה פיטריה או משהו אחר, מה אתה יכול להציע לי? זה מאוד מגרד, תודה רבה

26/11/2017 | 14:45 | מאת: גדה

המשחה פוסיקורט מכילה סטרואידים ואנטיביוטיקה בהיותה סטרואידית היא יוצרת מראית עין של שיפור ולאחר מכן תבוא ההחמרה כל משחה סטרואידית תתנהג כך.

03/12/2017 | 11:14 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הטיפול יעיל לתקופה מסוימת. הבעיה עשויה לחזור ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

03/12/2017 | 18:21 | מאת: סיגל

שלום רב, אז על איזה טיפול אתה יכול להמליץ לי? תודה רבה

04/12/2017 | 13:48 | מאת: סיגל

שלום רב, אם הפצעים יצמחו שוב על איזה מישחה אתה יכול להמליץ לי? אולי מישחה אנטיביוטית בלי סטרואידים? תודה מראש

מנהל פורום רפואת עור ומין