שימוש בראקוטן לטיפול בסבוריאה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

07/11/2017 | 13:13 | מאת: נחמה

בני בן ה 24 סובל זה זמן רב מסבוריאה בקרקפת. הוא היה מספר פעמים אצל רופאת עור והיא המליצה על שימוש בראקוטן 20 מ"ל. הוא חושש מתופעות לוואי האם יהיה קילופים בפנים איך זה יבוא לידי ביטוי בקרקפת ? האם אפשר ללכת למכון כושר? תודה רבה על המענה

07/11/2017 | 18:14 | מאת: נחמה

בהמשך לשאלתי הרופאה אמרה לו שלא ישתמש בקרן לחות אולם בסבון עם להשתמש. האם יהיה יובש בפנים ? היובש יחלוף ? ומדוע לא רצוי להשתמש בקרם לחות?

08/11/2017 | 09:50 | מאת: נחמה

תיקון שגיאות הרופאה אמרה כן לסבון פנים ולא להשתמש בקרם לחות

10/11/2017 | 22:57 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

כן וכן ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

19/11/2017 | 10:38 | מאת: נחמה

בני לוקח את הראקוטן זה כשבועיים וחצי הראש עמוס בגושי שומן חומים שיוצאים מהקרקפת בכמות רצינית וזה מחזה ממש לא נעים האם זה בהשפעת הראקוטן ? סוג של החמרה? מתי זה ייעצר ? כיצד אפשר למנוע את נשיאת השיער? תודה לך על מענה לשאלותיי

25/11/2017 | 21:09 | מאת: נחמה

דוקטור הוא סבל מנשירת שיער בעיקר במפרצים כתוצאה מהסבוריאה יש מצב שהשיער שנשר יצמח שוב ? מה ניתן לעשות כדי לאפשר לשיער לצמוח שוב תודה וסליחה שאני חופרת

מנהל פורום רפואת עור ומין