טיפול בפוליקוליטיס בגב ובידיים תודה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

02/11/2017 | 20:05 | מאת: חסוי

היי פרסמתי פה שאלה מקודם. הרקע הוא: ש לי בחודשים האחרונים המון פצעים בגב. לאחרונה הפצעים התפשטו גם לאיזור הישבן והידיים. הייתי אצל רופא עור שאמר שמדובר בפוליקוליטיס. הוא הביא לי אנטיביוטיקה בשם מינוציקלין ומשחה בשם דואכ למשך חודשיים!! אשמח לחידודים: 1)האם הטיפול בראשוני במינוציקלין 50mg הוא סביר? האם זה בסדר לקחת אותה רק חודש? 2)האם מומלצת אנטיביוטיקה אחרת עם פחות תופעות לוואי? כמו דוקסיציקלין?

10/11/2017 | 23:00 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

חידודים יש להפנות לרופא המטפל ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין