יש לי כתמים שהרופאים לא יודעים מה זה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

02/11/2017 | 11:32 | מאת: מתוסכלת

שלום לפני כשנה הופיע לי כתם כהה באזור המפשעה לאחר תקופה הכתמים החלו להתרבות זה גורם לי לתחושה מאוד לא נעימה ולא אסתטית כיוון שאני בחורה צעירה (24) יש לציין שפה ושם מופיעים כתמים בודדיםגם על אזורים אחרים בגוף לרוב כאלו שלא חשופים כלל לשמש (אזור הישבן,בטן,ירך פנימית) הכתמים אינם מגרדים או מפריעים מלבד האסתטיות. פניתי לרופא עור שלא ידע לאבחן את הבעיה וגם לא הפנה אותי לבירור אמר שאחזור אליו לאחר 3 חודשים, חזרתי והמצב היה זהה או טיפה החמיר והוא אמר שהוא לא יודע מה זה ואמר ששום קרם או משחה לא תעזור לדבר כזה. אני אובדת עצות לא יודעת לאן לפנות בשביל להגיע לרופא הנ"ל לקח לי כמעט חודשיים וחצי של המתנה כל המתנה תקופתית כזו עלולה להחריף את המצב. אני מאוד חוששת שזה יתחיל להתפשט גם על עור הפנים והגוף ועוד יותר חוששת שאולי זו תגובה למשהו גופני עמוק יותר //: . אשמח לייעוץ והכוונה. צירפתי תמונה סליחה על האי צניעות פשוט חשוב לי בדיוק להראות איך זה נראה ועד כמה זה מזעזע לבחורה צעירה.

04/11/2017 | 08:14 | מאת: ענת

חבל לך להוציא אנרגיה על בעיה שאין לה מענה כי רוב מחלות העור מעל 99% לא ניתנות לפתרון מזלך שזה במקום צנוע שלא רואים. תחיי עם זה בלי מחשבות מיותרות.

04/11/2017 | 10:46 | מאת: מתוסכלת

אם היית מבינה את חומרת המצב סביר להניח שתגובתך היתה אחרת.. בכל אופן פניתי לכאן על מנת לקבל יעוץ רפואי ולא דעה שלילית ממישהו שאינו בקיא במצב וברפואה כלל. הרבה הצלחה מקווה שבעיותיך יפתרו במהרה ולא תחשבי יותר ש99% מהמחלות עור חשוכות מרפא ואינן אפשריות לפיתרון כי הדרך הראשונה להחלמה היא לדעת שלכל בעיה יש פיתרון. :)

10/11/2017 | 23:01 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין