כתמים כהים לאחר שימוש בורומאל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

28/10/2017 | 19:37 | מאת: מישהו

לפני מספר ימים אבחן הרופא מולסקום - מספר נקודות קטנות על איבר המין. הוא נתן לי משחת ורומאל למריחה פעם ביום במשך 10 ימים. כבר לאחר הפעם הראשונה הופיעו כתבים אדומים גדולים מסביב שנראים כמו כוויה ויש כאב חזק של צריכה מספר דקות לאחר המריחה. האם זה נורמלי? ובנוסף, האם העוד מתחת לעטרה מתחדש או שהכתים הכהים הגדולים יישארו לתמיד? יש מה לעשות ויזואלית שייראה יותר טוב?

31/10/2017 | 00:12 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הכתמים עשוים לדהות עם הזמן. יש לבצע את הטיפול נקודתית על הנגעים ולא לגעת בעור תקין בכדי להימנע מכוויות כאלו ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין