וירוס HPV באיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/10/2017 | 13:31 | מאת: יניב

יצאו מעין יבלות על איבר המין, רופא עור צרב אותן ואמר לי שזה נובע מוירוס שנקרא, HPV ושהוא מאוד שכיח באוכלוסיה ושהוא עלול לעבור לבת הזוג גם במגע מיני מוגן. קראתי שיש הרבה זנים לוירוס הנ"ל חלקם עלולים לגרום לסרטן. אני מבקש לעשות בדיקה לזיהוי הזן של הנגיף אצלי (גם אם מדובר לעשות באופן פרטי), לאיזה רופא עלי לגשת ואיזו מעבדה עושה בדיקה זו?

23/10/2017 | 11:13 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

גש לרופא משפחה בקופת חולים ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין