שאלה לגבי יבלת על איבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

15/10/2017 | 20:48 | מאת: ליאור

היי, לפני כחודשיים שמתי לב לנקודה על איבר המין שלי. ניגשתי לרופא עור ומין, שאמר לי שזו יבלת על איבר המין (פפילומה). הוא שאל אותי אם קיימתי יחסי מין לא מוגנים, והסיר את אותה הנקודה בעזרת תרסיס גז. השאלה שלי היא כזו: האם רצוי שאגש לרופא משפחה ואבקש בדיקות דם (לשלילת היתכנות של מחלות מין)? ושאלה נוספת: אני בן 26, חבר בקופת חולים "מכבי" והבנתי שאם אני רוצה להתחסן, אני צריך לעשות זאת באופן פרטי. האם כדאי לי לעשות זאת? תודה רבה.

23/10/2017 | 11:14 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לדעתי מומלץ ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין