תופעות קשות של אלרגיה ככל הנראה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

07/09/2017 | 00:00 | מאת: אורנה

שלום, אמי בת 89. מזה כחודשיים סובלת מתופעה של מעין "עקיצות" במקומות שונים בגופה. כאשר מתגלה "עקיצה" כזו אמי חשה גירוד ו/או כאב ומה שבאמת עוזר להרגיע את האזור הנגוע הוא בקבוק מי קרח. ה"עקיצות" חולפות לאחר זמן מה, אך מיד או כעבור יום מופיעות באזור אחר בגוף. רופא אצלו ביקרה לפני כשלושה שבועות טען שמדובר באלרגיה ונתן מרשם לאהיסטון וטלפסט. האהיסטון (שני כדורים מידי ערב) גרמו לאמי לתופעת בלבול. למרות גילה, אמי אישה צלולה והגיונית והזיכרון שלה הוא כמו של אדם הצעיר ממנה ב-30 שנה. היא הפסיקה על דעת עצמה את הטיפול כיוון שלא עזר לפתרון הבעיה והחשש היה שתופעת הבלבול תלך ותחמיר. אמי ממשיכה ליטול את ה TELFAST, כדור אחד מידי בוקר. התופעה "נעלמה" למשך 3 ימים אבל לאחר מכן חזרה. האם יש אפשרות לאתר את מקור האלרגיה בבדיקה כלשהי ? בינתיים אמי הולכת ונחלשת מהכאבים והגירודים הממושכים. לתשובתכם אודה, אורנה

10/09/2017 | 00:48 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנו לאלרגולוג ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין אסתטיקה רפואת ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין