משתמש בכמוסות ספורנוקס נגד קנדידה בציפורן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

18/08/2017 | 17:23 | מאת: מודאג

וכתוב שזה לא טוב להכנס להריון (לאשה) בזמן הטיפול מה בקשר אליי(גבר) שלוקח את הטיפול האם זה יכול להשפיע בצורה רעה על אישתי ופיריונה? האם עליי להשתמש באמצעיי מניעה בזמן הטיפול(שלושה חדשים)?

19/08/2017 | 23:40 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

בד״כ הרצוי הוא שכניסה להריון שלא תהיה על רקע של נטילת תרופות ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

20/08/2017 | 02:04 | מאת: מודאג

שלום דר' ותודה על התשובה, אך האם יש מידע יותר קונקרטי עבור התרופה הזו בנושא הריון כאשר הגבר נוטל התרופה? בנטילת התרופה אצל נשים היו ממש מפורטים כלפי העניין הזה

מנהל פורום רפואת עור ומין