פצע ליד הנרתיק ופי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

12/08/2017 | 09:34 | מאת: מישהי

שלום רב, כמספר חודשים אני סובלת מפצע קטן ליד הנרתיק, שנראה כמו חתך. הפצע מגרד ולאחר שאני מגרדת אותו הוא נפתח ואז נסגר לאחר יום, וככה חוזר חלילה, הבעיה שזה כבר כרוני ומרוב גירודים כבר מתחיל להיפתח עוד יותר. כל פעם שאני מנגבת את פי הטבעת זה מושך ופותח אותו יותר. אני חושבת שזה התחיל כתוצאה מכך שביום האחרון של המחזור לא הייתי מחליפה פד לעיתים קרובות מה שיצר גירוד. מאוד מודאגת, איך אפשר לפתור את זה? תודה!

19/08/2017 | 23:38 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פני לרופא עור או רופא נשים לאבחון וטיפול ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור, אסתטיקה רפואית ורפואת לייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין