עור שומני

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

29/07/2017 | 22:42 | מאת: רועי

שלום רב ד"ר פרידמן, בן 33 ומזה תקופה (כשבועיים) אני שם לב שאפי מפריש שומן מהנקבוביות באף, זה אומר שברגע שנוגע באף או אפילו עושה פעולה שהיא למשל קינוח ואפילו התעטשות, מבחין ומגלה הפרשה מהנקבוביות, מכיר את התופעה, אבל לא עד כדי כך, בעברי היו לי פצעי בגרות שנפתרו בעקבות ראקוטאן, ועכשיו בגיל כזה נראה כאילו "ההורמונים התחילו להשתולל שוב"... האם ניתן לעשות משהו בנידון (וללא תרופות שוב), או זה עניין של קוסמטיקאית, למרות שאין פצעונים שחורים, זה פשוט יוצא בקלות יתר תוך כדי נגיעה. נ.ב. לא שנתי דבר בזמן האחרון כולל תרופות. תודה מראש שבוע נפלא!

30/07/2017 | 23:24 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין