מתבגרים חח י י ע נ מי עמ. י יייייחייייייי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

20/07/2017 | 02:17 | מאת: פצע באיבר המין מפחדת !

שלום אני בת 15 יש לי פצע באיבר המין לא בתוך האיבר מבחוץ אני ממש מפחדת ואין לי עם מי לדבר לא קיימתי אף פעם יחסי מין במשפחה שלי משני הצדדים אין מחלות כלשיהן וגם להורים שלי אין זה דומה מאוד לפצע אנקנה של פצעי בגרות שאני נוגעת בפצע ומנסה לפוצץ זה ממש כואב לי אז לא פוצצתי את הפצע רק שאני נוגעת זה ממש כואב לא פתוחה עם ההורים שלי על זה ולא רוצה ללכת לרופא לחכות כמה ימים בשביל לראות עם קורה משהו? בלחץץץ מאוד אין לי מושג מה לעשות אני מפחדת זה ממש דומה לפצע אקנה למרוח משחה?

30/07/2017 | 23:25 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

עליך להתגבר ולגשת לרופא עור או רופא נשים ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין