משיכת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

14/07/2017 | 02:48 | מאת: נתנאל

היי בן 25. משכו לי בשיער בקטטה באיזור הפוני. האם יכול לגרום נזק? זאת אומרת אם נתלשת שיערה ממשיכה היא תגדל שוב? לא שאני רואה שיער חסר או משהו רק כדי לדעת..ולאו דווקא אם נתלש, אולי לא נתלש אבל זה כן החליש את השיערות שנמשכו ועוד במיוחד במקרה של גבר בן 25 שהשיערות אולי מתחלשות וכל שיערה חשובה. (כן מרגיש נשירה בזמן האחרון) אז מה בעצם קורה לשיערה בקרקפת שנתלשת או שנמשכת?

30/07/2017 | 23:27 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

שיער שנתלש יצמח מחדש ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין