שאלה לגבי זריקה תוך שרירית

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

02/07/2017 | 22:52 | מאת: רועי

ערב טוב, לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל אנסה בכל מקרה. משתמש בתחליף טסטוסטרון רפואי עם מרשם (טסטוירון דיפו-אננטט) אני מזריק אותו תוך שרירי כמובן. הזרקתי מספר פעמים בישבן (לבד ובעזרת קרוב משפחה), הזריקה עוברת חלק לחלוטין אך כמעט תמיד ביומיים שלושה לאחר מכן מתפתחת כמו "גולה" באיזור הזריקה , כואבת ומגבילה את טווח התנועה שלי. זה כמובן חולף לאחר כשלושה ימים. זה חוזר על עצמו כמעט כל פעם, פעם-פעמיים זה עבר בצורה חלקה ללא גולה. ניסיתי גם בשריר הכתף, לאחר כיום מרגישים את הכאב והאיזור התנפח קלות עם אדמומיות מבחוץ. *כמובן שהכל סטרילי ועובר חיטוי כמו שצריך. האם אני מפספס משהו? או שמא זה אופייני לחומר הנ"ל? תודה רבה!

10/07/2017 | 10:42 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנה לרופא המטפל שנתן לך להזריק ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין