קסמיאול לקרקפת מגורה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

17/06/2017 | 21:08 | מאת: יפית

שלום רב הקרקפת שלי כואבת יבשה ומגורה מאוד כתוצאה משימוש בחמרים כימיים ,החלקה ,לפני 3 שנים שלא צלחה ושימוש בדיבובט ודרמובט . קיבלתי מרשם מרופאת עור לשימוש בקסמיאול .קראתי בעלון שאין להשתמש בקרקפת כשאין פסוריאזיס מה לעשות ? התור לרופאה רק בעוד חודשיים . תודה רבה !

18/06/2017 | 13:55 | מאת: אחת

קסמיול זה דייבובט שכבר קבלת אותו. הם מכילים את אותו המרכיב הסטרואידי . ההבדל בניהם שקסמיול זה ג"ל דייבובט זה קרם. זה לא משנה את העובדה שהמרכיב הפעיל זהה לחלוטין. למרוח סטרואידים לאורך זמן ובפרט דרמובט הקטלני זה אסון. אז תשאלי מה עושים ? צריך לא לעשות כלום כי לרופא עור אין מה להציע מלבד סטרואידים.

25/06/2017 | 00:55 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ניתן לנסות ולראות לאן זה מוביל ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין