פריחה בעור פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

03/06/2017 | 20:03 | מאת: אסי

היי שלום אני בן 24 וחצי ,ובפעם הראשונה בחיי קיבלתי פריחה בגוף קמתי הבוקר עם עור מנופח בכל חלקי הגוף (מלבד הפנים) מה שחשבתי בהתחלה עקיצות של יתושים אך לצערי זה לא , אני כל חיי לא הייתי אלרגי בחיים לא סבלתי ממשהו למען האמת ,אתמול בלילה שלפני התחלת הפריחה אכלתי בוטנים כמות יפה גם ,יש מצב שזה מהבוטנים? (שוב זה לא קרה בפעמים קודמות שאכלתי בוטנים) זה אחת מההשערות שלי, בכל אופן איזה טיפול מומלץ לפריחה שכזו? (צירפתי תמונה של חלק מהפריחה)

04/06/2017 | 22:11 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ייתכן. מומלץ להגיע לרופא עור לקבלת טיפול. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין