ליכן סימפלקס כרוניקוס

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/05/2017 | 23:37 | מאת: דנה

שלום, יש לי תסמינים המתאימים לליכן סימפלקס כרוניקוס בפות. שמתי תחבושות שעשו לי תגובה אלרגנית נוראית וגרד, כתוצאה מזה נהיה לי עיבוי של העור בצמוד לדגדגן. לא מגרד לי בכלל ונשאר לי רק ההצתלקות.. בתור בחורה צעירה.. מפריע לי הצלקת הזו.. היא מחוספסת ולא נעימה למגע. האם הצלקת הזו תעבור? יש תכשיר שיכול לעזור ? מנסה בינתיים שמן נבט חיטה ולא עוזר:/ אודה לתשובה.

04/06/2017 | 22:15 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לנסות ולסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין