אסמה של עור אצל ילדה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/05/2017 | 16:05 | מאת: מסגנו

ד"ר אכי פרידמן שלום רב, יש לי בת שנתיים וחודשים סובלת מאסטמה של עור, ממש מגרדת לפעמים עדי כדי פציעה כולל דימום בגפיים , צוואר , בטן אפשר להגיד בכל חלקי הגוף. אציין שהגירודים יותר בלילה ויש ימים שהיא בקושי ישנה , ביום פחות . מסקנות מהבדיקות: 1. רופא ילדים ציין שזה יעבור עד גיל 5 . 2. פנינו להומפתיה ומנסים דרך אין ספור משחות להקל ככל האפשר בכאב. הפחתנו בהמלצה סוגי מאכלים כגון חלב, גבינות . אשמח לקבל את היעוץ שלך או להפנות אותי לרופאים מומחים בנושא? תודה רבה מסגנו

04/06/2017 | 22:16 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה של הילד ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין