עור כחלחל בגב ובידיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

13/05/2017 | 23:39 | מאת: שושי

שבוע טוב, בידיים ובגב נהיה לי עור כחלחל. לא כואב לי כלום רק הצבע השתנה. ממה זה נובע? אני בלחץ מזה כי יום שלישי יש לי ניתוח בהרדמה מחאה ואני מפחדת שאם יראו את זה ידחו לי אותו בגלל הצבע של העור (אל פעם דוחים לי אותו בגלל בעיה אחרת). זה לא כואב לי ורנע לא מרגישב את זה... זה רק הצבע שהוא כחלחל. ממה זה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות?

16/05/2017 | 22:21 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין