מתקלף לי כל העור בידיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

08/05/2017 | 22:44 | מאת: נילי

שלום ד"ר, מאתמול שמתי לב שכל שכבת העור העליונה שלי בכפות ידיים האפידרמיס מתקלפת. העור מלא קילופים ואני מעדיפה שלא לקלף כי אז זה שורף לי כשאני שוטפת ידיים. מתרחש רק בכפות הידיים. ובין האצבעות ומעל ומתחת לכף היד. מה לעשות? לא זכור לי שהייתה לי לפני תופעה כזאת והאם מדובר בתחלופה טבעית של העור או מהירה מידי... תודה רבה!

10/05/2017 | 22:48 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין