קונדילומה בפי הטבעת אצל גברים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

29/04/2017 | 17:45 | מאת: רועי

ביקרתי אצל רופאת עור ביום שני והיא צרבה לי שלוש יבלות קונדילומה מפי הטבעת. אני אמור לחזור אליה לביקורת עוד שלושה שבועות הגיוני שהיבלות עוד לא נעלמו?

30/04/2017 | 15:28 | מאת: אחת

וגם לא יעלמו. אחרי צריבה הוירוס נודד למקום אחר סמוך להסרה ויור שם מושבה חדשה. הסרה לא מחסלת את הוירוס אלא רק את היבלת ( החלק העורי )

30/04/2017 | 15:40 | מאת: רועי

אז פשוט צריך לעשות את הצריבה בלי סוף? או שיש משהו שמחסל לגמרי

06/05/2017 | 22:54 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

כן. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין