נקודה אדמדמה על איבר מהין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

19/04/2017 | 12:57 | מאת: אנונימי

שלום, היום שמתי לב שבחלקו התחתון של איבר המין לכיוון שק האשכים יש לי נקודה אדמדמה, קוטרה כ0.4 ס"מ. היא לא מעוררת תשומת לב (כלומר לא מגרדת או בולטת וכו') ורק נראית. מתמונות של פסוריאזיס והרפס זה לא נראה דומה. לא הייתי פעיל מינית בשנה האחרונה (ואני חושב שהיא הופיעה רק בשבוע האחרון). זה לא נראה כמו פצע התבגרות וכו'. אני בן 17. האם זה תקין? כדאי להיוועץ עם רופא עור? כדאי לחכות? זה מאוד מפחיד אותי אבל אולי מדובר במשהו חולף כמו פצע התבגרות?

06/05/2017 | 23:01 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין