פריחה בנרתיק ובפי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

16/04/2017 | 00:06 | מאת: נורית

כבר הרבה זמן אני סובלת מפריחה מוזרה בגוף והכי מציק זו הפריחה מסביב לנרתיק ובפי הטבעת. קיבלתי לפני אמה חודשים בטאקורטן, זה קצת מקל אבל לא נעלם. יש לי פסוריאזיס 45 שנים וקראתי שזה יכול להיות קשור. זה מגרד וצורב והדבר היחיד שממש מקל עלי, זה כשאני שמה קוביות קרח עטופות. יש לי תור בחודש הבא לביופסיה ותרבית פטרת ולצערי אף רופא לא התייחס ממש לתלונות שלי על הנרתיק אלא רק על מה שיש לי בשאר הגוף ואני כבר מיואשת. תודה מראש

19/04/2017 | 04:37 | מאת: דנה

האסון והטעות שלך האיומה יש לומר היא במריחת בטאקורטאן סטרואידים חזקים שלאחר מריחה ממושכת שלהם את גרמת לנזק עצמי שלצערי אין ממנו חזרה. ואת , לפי הצגת השאלה כלל לא מודעת לכך. מי מורח סטרואידים בנרתיק ? זה גורם לאטרופיה של העור ( נזק ששל העור שהופלך לדק ומתבקע מעצמו )

19/04/2017 | 22:00 | מאת: נורית

תודה על התשובה אבל אני לא רופאה ורופא נתן לי את זה. אמנם זה אחוז אחד ומכיון שגם ככה לא עזר אז הפסקתי. מה לעשות עד הבדיקה המיוחלת?

מנהל פורום רפואת עור ומין