פוליקוליטיס דקלבנס עם סטרפטקוק וסטפילוקוק

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

11/04/2017 | 16:46 | מאת: אבי

כ20 שנה אני סובל מפוליקוליטיס דקלבנס עם סטפילוקוק וסטרפטוקוק ,ניסית את כל סוגי האנטיביוטיקה שתיתי ראוקוטן במשך שנה מרחתי משחות כלום לא עוזר .זמן קצר לאחר הפסקת הטיפול הכל מופיע חזרה , הכל היה באזור הקרקפת עכשיו התחילו להופיע לי פצעים מוגלתיים מגרדים בצידי הפנים .אני בן 50 מיואש .האם יש טיפול חדשני או אנטיביוטיקה חדשה ?

12/04/2017 | 22:26 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה. ייתכן וניתן לסייע ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

13/04/2017 | 11:23 | מאת: אבי

אני לא מתגורר בארץ בשנים האחרונות . יש אפשרות שתכתוב לי על דרך טיפול?

מנהל פורום רפואת עור ומין