גרד בלתי נסבל בכל הגוף מזה כשבוע

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

09/04/2017 | 04:52 | מאת: אורית

שלום. אני אישה בת 50. לפני כשבוע הופיע גרד נוראי בכל הגוף ללא סימפטומים נוספים על העור. כמו כן לפני כשבוע וחצי עשיתי קעקוע ברגל, במכון בעל אישור של משרד הבריאות המשתמש בצבעים עם תקן בינ"ל (FDA) ומחומרים טבעיים (אינו מכיל מתכות). למרות שאני נוטלת כדור אריוס אחת ליום אין הטבה בגרד. האם זה יכול להיות קשור לקעקוע גרד בכל הגוף? (יש קצת אדמומיות סביב הקעקוע (אני מורחת בפנטן פלוס באזור מיד לאחר הקעקוע במשך השבוע האחרון), יכול להיות שזה קשור לגיל המעבר שאולי הגעתי אליו? אני משתגעת מגירודים , לא מצליחה לישון (כותבת הודעה זו ב-04:30) . אשמח לקבל סיוע בהקדם

12/04/2017 | 22:27 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין