בעייה של באלניטיס ופגיעה של סטרואידים באזור עתרת הפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

07/04/2017 | 20:52 | מאת: דני

שלום לפני שמונה חודשים התחיל לי שיפשופ או שהוביל לסוג של פטרייה קטנה.. הרופא נתן לי משחה אניביוטית .. לא עזר הלכתי למומחה והוא נתן לי משחה עם סטרואידים לא עזר וככה וככה עוד משחות ועוד רופאים התוצאה נוראית העור בעתרת הפין ניהיה ממש דק וכל דבר מוביל לפציעה( אוננות ויחסי מין ) שהפציעה מובילה לפטרייה אני לא יודע איך לשקם שם את האזור זה מכניס אותי לדיכאון נוראי אף רופא לא באמת עוזר לי חשבתי על תחלופה טבעית אבל אני באמת חייב את העזרה שלכם הסטרואידים האלה גמרו אותי בבקשה בבקשה תעזרו לי

12/04/2017 | 22:29 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין