בלניטיס כרוני מעל חודש

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

01/04/2017 | 15:54 | מאת: אוהד אוהדי

בן 43 סובל חודש וחצי מבלניטיס בגלנס פניס. החל עם דימום של העור וכתם כהה מתחת לעור. טופל בטבעקוטן 10 ימים פעמיים והחלה החמרה הופיעו פצעים ומצב דלקתי מפושט יותר. עכשיו מטופל ב דרמוקומביין פעמיים ביום למעלה מחודש. ללא הטבה ואף החמרה. אני ממש מתוסכל וממש מפחד משימוש ממושך בסטרואידים. עלי לציין אני לא נימול ומחכה לניתוח שעשוי להועיל למצב( לאורר את המקום) האם להמשיך סטרואידים. האם יש משחה שהיא רק אנטיביוטית? טופלתי גם בצינקוד שהחמיר את המצב מאוד!!! החלו הפרשות ופצעים כמו כיבים

12/04/2017 | 22:32 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אם הסטרואידים אינם מועילים אז כדאי להפסיק ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין