בעיות בעור הראש.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/03/2017 | 17:55 | מאת: מוריס.

שלום רב ד"ר פרידמן. תודה על היחס, הן במרפאה והן כאן. בן 30 פלוס, עם התחלתיות של שיער לבן. התחלתי (כמה חודשים) להשתמש בצבע לשיער (JUST FOR MAN) הפופולרי לגברים, ללא אמוניה ומי חמצן (כך לפחות נטען). בהתחלה לא הייתה שום בעיה, ואילו עכשיו כל פעם שמשתמש לאחר ימים ספורים ( ולאחר הרגשת גרד, גם לאחר חפיפות יסודיות מרובות), אני מסתבך בייחוד בצדדים ומאחורה בפצעונים חלקם גדולים חלקם קטנים מוגלתיים. אשר מלווים המון ימים, ועקשנים, רק לאחר התערבות (תכשירים למניהם), נרגעים במקצת. מה יכולה להיות הבעיה, והאם התופעה מוכרת ולמה לא מהתחלה שהתחלתי בצביעה הבעיה נוצרה. אלה רק עכשיו לאחר כמה חודשים טובים? מה הייתה מציע לי לעשות? והאם מוכר לך, בגלל התחום שלך, על משהו יותר טוב ועדין שיכול להיות טוב בשבילי, צבע על בסיס שטיפה וכדומה יותר ידידותי (לעור רגיש ובעייתי) עבורי. תודה מקרב לב!!

26/03/2017 | 00:27 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ראשית, תגובות אלרגיות מתפתחות בד״כ לא בחשיפה הראשונה אלא מהשניה והילך.. שנית, תחליפים הענין פרטני ואישי רק ניסוי וטעיה של תכשירים שונים עד שתמצא את זה שנוח לך לשימוש. ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין