הדבקה עם פפילומה.........

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/03/2017 | 10:51 | מאת: עירית

שלום, לאחר שבדיקת פאפ יצאה לא תקין, עשיתי בדיקת קולפוסקופיה והרופא אמר שיש וירוס פפילומה במצב קל. הוא לא שלח לבדיקת TYPING, רק אמר לחזור לביקורת בעוד חצי שנה. הבנתי שאפשר להדבק בוירוס הזה גם עם קונדום. האם זה נכון? אם אקיים יחסי מין בתקופה הזו עם פרטנר עם קונדום, האם הוא יוכל להדבק? האם עלי להמנע מקיום יחסי מין (עם פרטנרים מתחלפים) עד שהוירוס יעבור?

26/03/2017 | 00:25 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ניתן להידבק ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין