חיידק גרדנלה האם לטפל אצל גבר??

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

20/03/2017 | 13:40 | מאת: סייבה

שלום חברים אני בן 26 החברה שלי אמרה לי שנמצא אצלה גרדנלה. הייתי אצל רופאת עור שבהתחלה רשמה לי פלנג'יל ואז התייעצה עם גניקולוג טלפונית , שאמר לה שאין לטפל אצל הגבר ושהחברה לא תוכל לקבל את החיידק חזרה ממני, מה שנשמע לי לא סביר אז לקחתי את המרשם בכל זאת אנא סייעו לי האם אני צריך לטפל בחיידק? לקחת את האנטיביוטיקה??

26/03/2017 | 00:22 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ניתן לקחת את הטיפול ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין