פסים על ציפורני הידיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

15/03/2017 | 17:07 | מאת: גל

בת 58. בשנה האחרונה יש לי פסים בהירים בצבע הצפורן לאורך ציפורני הידיים. באצבע האמצעית ביד אחת נישברת לי באופן קבוע ציפורן באמצע הציפורן. אני צריכה לטפל בעניין? 2. לפני יותר משבוע הרגשתי שנשכתי את לשוני וירד מעט דם.מאז יש לי על הלשון פצע קטן לבן שלא עובר. אני צריכה לבדוק או לטפל? יש מה למרוח? תודה.

19/03/2017 | 22:59 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון 2. אם את מוטרדת אכן כן ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין