רגישות בעור הפנים לאחר גילוח ושומניות בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

15/03/2017 | 12:51 | מאת: ronen

לכבוד ד"ר אכי פרידמן שלום רב לפני מס ימים התגלחתי אחרי זמן ממושך מרחתי על עור הפנים קרם שאני תמיד מורח עם ויטמין אי ומשום מה כעבור שעה כל הפנים צרבו לי מאד ואף היה גירוי עז בלילה מרחתי אלוורה על המקום וזה נרגע.אך מאז הימים האחרונים כל בוקר שאני קם העור שלי מאד שמנוני ורטוב מה מומלץ לעשות? האם יתכן שהשימוש באותו קרם גרם לאלרגיה בעור הפנים? אודה לעזרתך

19/03/2017 | 23:00 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

קרם המכיל ויטאמין אי עשוי לגרום לצריבה כחלק מהעובדה שהוא עושה את עבודתו ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין