שלבקת חוגרת- ללא סימפטומים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

27/02/2017 | 10:20 | מאת: טלי

שלום, אני בת 66. סבלתי לאחרונה מכאבי גב כרוניים, לא ממוקדים. הרופאה הפנתה אותי לבדיקת VZV IgG Ab. הבדיקה יצאה חיובית והרופאה אמרה שאני סובלת משלבקת חוגרת ושעליי לקבל טיפול תרופתי במשך שנתיים. לאחר התייעצות עם רופא עור, הוא טען שזה לא המקרה היות ואין לי שום סימנים/ שלפוחיות על העור. אשמח לדעת מה דעתך, משום שאני לא יודעת למי להקשיב. האם מחלה זו גורמת לכאבי גב כרוניים? תודה

19/03/2017 | 23:08 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין