אלופציה אראטה- מינוקסי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

26/02/2017 | 14:52 | מאת: חן

שלום, לפני כשנתיים אובחנתי באלופציה אראטה ומאז ועד היום אני משתמשת במינוקסי 2 (פעמיים ביום- בכל פעם 7 התזות). לאחרונה קיבלתי המלצה מרופא העור שלי שכדאי לי לעבור ממינוקסי 2 ל-5 בכדי להתיז רק פעם אחת ביום (5 התזות). אציין שיש לי שיער רב שצמח בעקבות השימוש במינוקסי ואני טיפה חוששת לעבור משימוש של פעמיים ביום לפעם אחת. יש סיכוי שאם אעבור למינוקסי 5 ואשתמש בו רק פעם אחת ביום, השיער שצמח מהמינוקסי ינשר בעוד מספר חודשים? תודה!

19/03/2017 | 23:09 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

קשה להניח ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין